over TUMAR

TUMAR bv werd opgericht te Gent op 02/01/1984 door Julien De Martelaere. Zijn broer Lucien (ex ITT Flygt) verzorgde de commerciële kant van de firma TUMAR. Tot 2000 was de activiteit van TUMAR in hoofdzaak het onderhouden en installeren van rioolpompgemalen in diverse gemeenten. Belangrijke klanten waren Stad Gent, Gemeente Knokke, Beersel, Putte, Assenede, ...

In augustus 2000 werd de firma overgenomen door Marc Remmery (ex Allweiler pompen, ex ABS pompen, ex Aquasystems), en werd de werkplaats en het kantoor verhuisd naar Merelbeke.
Gelijktijdig werd een contract afgesloten met EMU Unterwasserpumpen GmbH (nu WILO ) voor het verdelen van hun producten in de waterzuiveringssector.

In 2004 verkregen we het agentschap voor België van SCM Italië, en werd er een belangrijke uitbreiding van het verkoopspakket gerealiseerd. SCM produceert hoofdzakelijk dompel- en oppervlaktebeluchters.

TUMAR bezit een registratie klasse 26 en 27: Electro-technische en speciale installaties, en een erkenning klasse L2 klasse 3: uitrusting pomp- en turbinestations.

Tot onze werkzaamheden behoort het leveren en service verlenen op de producten van bovenvermelde merken, het herstellen en plaatsen van diverse pompmerken alsook onderhoud verlenen op electromechanische uitrusting in waterzuiveringsinstallaties.

Aarzel niet met ons contact op te nemen. Ons verkoop- en serviceteam staat steeds ter uw beschikking !